Promira

Me olemme Promira

Heikki Häggkvist

Hallituksen puheenjohtaja

Heikki on ansioitunut yrittäjä monella eri liiketoiminta-alueella. Hänellä on kymmenien vuosien vankka kokemus yritysten tuloksellisesta johtamisesta. Merkittävien yhteiskunnallisten luottamustehtävien ansiosta Heikillä on erittäin laaja verkosto.

 

 

Heikki Rissanen

Toimitusjohtaja

050 3450585

Heikillä on pitkä kokemus eri rahoitusalan organisaatioissa, yksityisissä pankeissa mm. pankinjohtajana ja luottamustoimissa toimialajärjestöissä, esim. Finanssialan Keskusliiton rahoitusyhtiöjohtokunnassa. Johtamiskokemusta Heikillä on kokonaisuudessaan 35 vuoden ajalta monissa eri esimiestehtävissä. Erilaisten liiketoimintamallien ymmärtäminen, myynnin ohjaukseen liittyvät asiat ja johtaminen ammattina ovat Heikin vahvuusalueita. Toimintaotteeltaan Heikki on tuloshakuinen, positiivinen ja järjestelmällinen. Vapaa-ajan Heikki viettää liikunnan merkeissä.

Paula Erola

040 1603791

Paulalla on takanaan yli 20 vuoden ura asiakaspalvelussa ja assistentin tehtävissä, aina hullusta ja villistä 80-luvusta tähän päivään. Aikaisemmin hänet on löytänyt pankki- ja rahoitusmaailmasta ja myös isoista organisaatioista ja pörssiyhtiöistä. Työuran ohessa Paula on kasvattanut viisi poikaansa aikuisiksi keräten samalla vankkaa organisointikykyä ja kärsivällisyyttä. Paula on positiivinen tiimipelaaja ja viihtyy ihmisten kanssa. Hän koordinoi eri koulutus- ja kehitysprojekteja. Paula on tunnollinen ja luotettava, joskin myös voitontahtoinen ja innostunut kisailija.

Henri Häggkvist

040 1321957

Henri on tradenomi, ja hänen vahvuuksiaan ovat markkinointi, liikeideoiden kehittäminen ja hallinnointi. Henri toimii Promira Group Oy:n eri yrityksissä tarpeen mukaan. Hän tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pyrkii kehittämään itseään jatkuvasti. Henrin kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat mm. innovaatiot, teknologia, markkinointi, liiketalous, kulttuuri ja historia. Luonteeltaan hän on kohtelias, nöyrä, luotettava, sympaattinen ja yrittäjähenkinen. Henrin harrastuksia ovat golfaus ja laskettelu.

Juha Kostamo

0400 840504

Juha on toiminut yli 10 vuotta eri liiketoiminnan ja osaamisen kehittämisen hankkeissa projektipäällikön, valmentajan ja työssäoppimisen ohjaajan tehtävissä. Lisäksi hän ollut mukana rakentamassa useaa verkkokoulutuskokonaisuutta. Aiemmasta liikunta-alan taustasta Juha ammentaa hankkeisiin mm. tarkan lähtötilanneselvityksen, resurssit, motivaatiotekijät ja halutun tekemisen sekä käyttäytymisen muutoksen, joilla asetetut liiketoimintatavoitteet voidaan saavuttaa. Vapaa-ajalla Juha nauttii arjen viettämisestä perheen kanssa sekä sopivan säännöllisestä liikkumisesta.

Jukka Lakkonen

041 5162522

Jukka on erikoistunut liiketoiminnan kehittämiseen, asiakkuuksien hallintaan, myyntiin sekä tietotekniikkaan. Hän on ollut mukana rakentamassa moderneja IT-ratkaisuja asiakkaille ja omille yrityksille. Liiketoiminnan kehittämisen ohella Jukalta löytyy kokemusta yrityksen talouden suunnittelusta ja seurannasta. Pohjan osaamiselle Jukka on saanut Kauppatieteiden maisterin ohjelmasta Vaasan Yliopistosta. Pääaineenaan hän luki Tuotantotaloutta yhdessä Tietotekniikan kanssa. Vauhdikas tekeminen jatkuu myös vapaa-ajalla, jolloin Jukan voi löytää erilaisten moottoriajoneuvojen ohjaksista tai laskettelurinteestä.

Mikko Lakkonen

041 5273755

Mikolla on pankkitausta rahoitusasiantuntijan tehtävistä. Promiralla Mikko vastaa uusien palvelumallien toteutuksesta ja hän on erikoistunut autoalan henkilökunnan kouluttamiseen. Luonteeltaan Mikko on vahva tiimipelaaja, ahkera ja luotettava. Mikko innoittaa muita aikaansaamaan loistavaa tulosta eri liiketoimien saralla ja saa työilmapiirin pysymään rentona. Vapaa-ajalla Mikko Harrastaa golfia ja rugbya, jossa hän kuuluu Espoo Rugby Clubin kapteenistoon.

Jari Lampa

0400 352848

Jari on toiminut autoalalla reilut 30 vuotta vähittäismyynnin eri tehtävissä. Lisäksi hän on ollut kehittämässä automyyntiä ja jälkimarkkinointia  vastaamaan tämän päivän asiakkaan vaatimuksia. Jari on erittäin pidetty kouluttaja ja lisäksi hän on ollut kehittämässä autoalan tutkintojen perusteita. Vapaa-aika Jarilla kuluu liikunnan merkeissä niin kesät kuin talvet.

Jussi Lilja

040 5478256

Jussi on kokenut liiketoiminnan johtaja, valmentaja ja tuloksen tekijä. Hänen kokemuksensa mukaan kannattava kasvu tehdään laadukkaalla johtamisella, jolloin koko yritys saadaan pelaamaan samalla strategialla ja taktiikalla. Jokaisella pelaajalla on tärkeä rooli kokonaisuudessa. Jokaisella on myös oikeus saada valmentavaa johtamista ja kehittyä työssään. Jussin tehtävä on auttaa asiakkaita jalkauttamaan voittavat strategiat ja varmistaa, että suunnitelmat kommunikoidaan, kaikilla pelaajilla on sama maali ja peliä kehitetään suunnitelmallisesti.

Antti Parkama

0400 301262

Antilla on yli 30 vuoden kokemus operatiivisissa ja strategisissa kehitys- ja johtotehtävissä. Erityisosaamisina hänellä on esimiestyö ja asiakaspalveluhenkilöiden kehittäminen, asiakaskeskeinen palveluajattelu, vuorovaikutteinen johtaminen, yhdessä innovoiminen sekä vastuullinen kestävän yrityksen toimintojen kehittäminen. Antti on innostava ja kehittävä kouluttaja ja valmentaja. ”Vuoden Valmentaja 2017” -tunnuksen saaneena hän saa ihmiset mukaan tekemisen meininkiin ja siten matkalle kohti asetettuja tavoitteita.

Markus Rissanen

040 8446417

Koulutukseltaan Markus on Kauppatieteiden maisteri, pääaineena kansainvälinen liiketoiminta. Työurallaan hän on toiminut autoalan tutkimus- ja koulutustehtävissä. Vapaa-ajalla Markus pelaa kesäisin golfia ja talvisin lumilautailee.

Mikael Rissanen

040 8446354

Mikael on työskennellyt Vakuutusalalla ja erilaisissa myyntitehtävissä. Promiralla Mikael kehittää digitaalisia ratkaisuja asiakkaille, ja hän on erikoistunut videoiden tuomiin mahdollisuuksiin. Vapaa-ajalla Mikael harrastaa salibandya ja golfia.

Vesa Tikka
0400 125 555
Vesalla on pitkä ja monipuolinen kokemus auto- ja konekaupan johtotehtävistä. Hän on kerryttänyt osaamistaan monen hienon yrityksen palveluksessa, mukaan mahtuu niin kansainvälisiä suuryrityksiä, osuustoimintaa kuin kotimaisia perheyrityksiä. Myynnin päivittäinen johtaminen, myynti- ja huoltoverkoston rakentaminen ja myyntiorganisaation kehittäminen on näytellyt vuosien saatossa keskeistä roolia, mutta tuttua on myös toimitusjohtajan roolissa strategian uudistaminen, mittavien saneerausten läpivienti ja kokonaan uuden liiketoiminnan käynnistäminen. Vesa viihtyy muutoksen keskellä ja on vienyt uransa aikana läpi monia haastavia muutosprojekteja. Henkilökohtaisissa ominaisuuksissa korostuvat tavoitehakuisuus, positiivisuus ja vahvat vuorovaikutustaidot. Vapaa-aikanaan Vesa rentoutuu monipuolisesti liikuntaa harrastaen ja luonnossa liikkuen.

Peter Åhman

0500 527001

Peterillä on yli 30v etulinjan kokemus myyntiin panostavissa organisaatioissa vahvojen brändien parissa, useimmiten haastajan roolissa ja toimitusjohtajana. Vankka johtamiskokemus on karttunut niin kuluttaja- kuin yritysten välisestä liiketoiminnasta. Peterille on tuttua toimia yhtä lailla kansainvälisissä konserneissa kuin kotimaisissa perheyhtiöissä. Liiketoiminnan kehittäminen, erityisesti laadukkaan asiakaspalvelun ja tavoitteellisen myyntityön näkökulmasta ovat Peterin vahvinta osaamisaluetta. Kehityshankkeet, klinikat, valmennukset, rekrytointi ja tutkimukset kuuluvat Peterin palveluihin. Toimintaotteeltaan Peter on tuloshakuinen, positiivinen, konkreettinen ja täsmällinen. Työn ulkopuolinen kilpailuvietti talttuu nöyrällä asenteella niin squashin kuin padelin parissa.

Promira Group

Laaksolahdentie 41

02730 Espoo

Finland