Heikki Häggkvist

Hallituksen puheenjohtaja

Lue lisää

Heikki on ansioitunut yrittäjä monella eri liiketoiminta-alueella. Hänellä on kymmenien vuosien vankka kokemus yritysten tuloksellisesta johtamisesta. Merkittävien yhteiskunnallisten luottamustehtävien ansiosta Heikillä on erittäin laaja verkosto.

Heikki Rissanen

Toimitusjohtaja

Lue lisää
Heikillä on pitkä kokemus eri rahoitusalan organisaatioissa, yksityisissä pankeissa mm. pankinjohtajana ja luottamustoimissa toimialajärjestöissä, esim. Finanssialan Keskusliiton rahoitusyhtiöjohtokunnassa. Johtamiskokemusta Heikillä on kokonaisuudessaan 35 vuoden ajalta monissa eri esimiestehtävissä. Erilaisten liiketoimintamallien ymmärtäminen, myynnin ohjaukseen liittyvät asiat ja johtaminen ammattina ovat Heikin vahvuusalueita. Toimintaotteeltaan Heikki on tuloshakuinen, positiivinen ja järjestelmällinen. Vapaa-ajan Heikki viettää liikunnan merkeissä.

Paula Erola

Lue lisää
Paulalla on takanaan yli 20 vuoden ura asiakaspalvelussa ja assistentin tehtävissä, aina hullusta ja villistä 80-luvusta tähän päivään. Aikaisemmin hänet on löytänyt pankki- ja rahoitusmaailmasta ja myös isoista organisaatioista ja pörssiyhtiöistä. Työuran ohessa Paula on kasvattanut viisi poikaansa aikuisiksi keräten samalla vankkaa organisointikykyä ja kärsivällisyyttä. Paula on positiivinen tiimipelaaja ja viihtyy ihmisten kanssa. Hän koordinoi eri koulutus- ja kehitysprojekteja. Paula on tunnollinen ja luotettava, joskin myös voitontahtoinen ja innostunut kisailija.

Jari Hella

[email protected]
040 5028029
Lue lisää
Jarilla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus henkilöstön ja liiketoiminnan tuloksellisesta johtamisesta. Tyytyväinen henkilöstö lisää asiakastyytyväisyyttä ja siksi johtamisessa on huomioitava jokainen yksilö ja heidän yksilölliset tarpeensa. Riittävän haastavat tavoitteet, yhdessä tekeminen ja selkeä johtaminen auttavat saavuttamaan koviakin tavoitteita. Jarin työura on painottunut autokaupan vähittäiskauppaan ja siellä eritasoisiin johtotehtäviin, joissa hän on todistanut monipuolisen osaamisensa. Työura on toistaiseksi pitänyt sisällään esimerkiksi kansainvälisen yhtiön maahantuontitoiminnan kasvattamista ja kehittämistä Suomessa. Lisäksi hän on käyttäjän ominaisuudessa ollut toteuttamassa kahden suuren autotalon rakennushanketta.
Jarin mottona on: “if there is a will, there’s a way”. Vapaa-ajalla Jari harrastaa aktiivisesti jääkiekkoa, kesällä mökkeilyä ja matkustelu myös kiinnostaa. Lapsenlapset ovat tärkeä osa arkea ja vapaa-aikaa.

Henri Häggkvist

[email protected]
040 1321957
Lue lisää
Henri on tradenomi, ja hänen vahvuuksiaan ovat markkinointi, liikeideoiden kehittäminen ja hallinnointi. Henri toimii Promira Group Oy:n eri yrityksissä tarpeen mukaan. Hän tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pyrkii kehittämään itseään jatkuvasti. Henrin kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat mm. innovaatiot, teknologia, markkinointi, liiketalous, kulttuuri ja historia. Luonteeltaan hän on kohtelias, nöyrä, luotettava, sympaattinen ja yrittäjähenkinen. Henrin harrastuksia ovat golfaus ja laskettelu.

Juha Kostamo

[email protected]
0400 840504
Lue lisää
Juha on toiminut yli 10 vuotta eri liiketoiminnan ja osaamisen kehittämisen hankkeissa projektipäällikön, valmentajan ja työssäoppimisen ohjaajan tehtävissä. Lisäksi hän ollut mukana rakentamassa useaa verkkokoulutuskokonaisuutta. Aiemmasta liikunta-alan taustasta Juha ammentaa hankkeisiin mm. tarkan lähtötilanneselvityksen, resurssit, motivaatiotekijät ja halutun tekemisen sekä käyttäytymisen muutoksen, joilla asetetut liiketoimintatavoitteet voidaan saavuttaa. Vapaa-ajalla Juha nauttii arjen viettämisestä perheen kanssa sekä sopivan säännöllisestä liikkumisesta.

Jukka Lakkonen

[email protected]
041 5162522
Lue lisää
Jukka on erikoistunut liiketoiminnan kehittämiseen, asiakkuuksien hallintaan, myyntiin sekä tietotekniikkaan. Hän on ollut mukana rakentamassa moderneja IT-ratkaisuja asiakkaille ja omille yrityksille. Liiketoiminnan kehittämisen ohella Jukalta löytyy kokemusta yrityksen talouden suunnittelusta ja seurannasta. Pohjan osaamiselle Jukka on saanut Kauppatieteiden maisterin ohjelmasta Vaasan Yliopistosta. Pääaineenaan hän luki Tuotantotaloutta yhdessä Tietotekniikan kanssa. Vauhdikas tekeminen jatkuu myös vapaa-ajalla, jolloin Jukan voi löytää erilaisten moottoriajoneuvojen ohjaksista tai laskettelurinteestä.

Mikko Lakkonen

[email protected]
041 5273755
Lue lisää
Mikolla on pankkitausta rahoitusasiantuntijan tehtävistä. Promiralla Mikko vastaa uusien palvelumallien toteutuksesta ja hän on erikoistunut autoalan henkilökunnan kouluttamiseen. Luonteeltaan Mikko on vahva tiimipelaaja, ahkera ja luotettava. Mikko innoittaa muita aikaansaamaan loistavaa tulosta eri liiketoimien saralla ja saa työilmapiirin pysymään rentona. Vapaa-ajalla Mikko Harrastaa golfia ja rugbya, jossa hän kuuluu Espoo Rugby Clubin kapteenistoon.

Jari Lampa

[email protected]
0400 352848
Lue lisää
Jari on toiminut autoalalla reilut 30 vuotta vähittäismyynnin eri tehtävissä. Lisäksi hän on ollut kehittämässä automyyntiä ja jälkimarkkinointia vastaamaan tämän päivän asiakkaan vaatimuksia. Jari on erittäin pidetty kouluttaja ja lisäksi hän on ollut kehittämässä autoalan tutkintojen perusteita. Vapaa-aika Jarilla kuluu liikunnan merkeissä niin kesät kuin talvet.

Jussi Lilja

[email protected]
040 5478256
Lue lisää
Jussi on kokenut liiketoiminnan johtaja, valmentaja ja tuloksen tekijä. Hänen kokemuksensa mukaan kannattava kasvu tehdään laadukkaalla johtamisella, jolloin koko yritys saadaan pelaamaan samalla strategialla ja taktiikalla. Jokaisella pelaajalla on tärkeä rooli kokonaisuudessa. Jokaisella on myös oikeus saada valmentavaa johtamista ja kehittyä työssään. Jussin tehtävä on auttaa asiakkaita jalkauttamaan voittavat strategiat ja varmistaa, että suunnitelmat kommunikoidaan, kaikilla pelaajilla on sama maali ja peliä kehitetään suunnitelmallisesti.

Antti Parkama

[email protected]
0400 301262
Lue lisää
Antilla on yli 30 vuoden kokemus operatiivisissa ja strategisissa kehitys- ja johtotehtävissä. Erityisosaamisina hänellä on esimiestyö ja asiakaspalveluhenkilöiden kehittäminen, asiakaskeskeinen palveluajattelu, vuorovaikutteinen johtaminen, yhdessä innovoiminen sekä vastuullinen kestävän yrityksen toimintojen kehittäminen. Antti on innostava ja kehittävä kouluttaja ja valmentaja. ”Vuoden Valmentaja 2017” -tunnuksen saaneena hän saa ihmiset mukaan tekemisen meininkiin ja siten matkalle kohti asetettuja tavoitteita.

Markus Rissanen

[email protected]
040 8446417
Lue lisää
Koulutukseltaan Markus on Kauppatieteiden maisteri, pääaineena kansainvälinen liiketoiminta. Työurallaan hän on toiminut autoalan tutkimus- ja koulutustehtävissä. Vapaa-ajalla Markus pelaa kesäisin golfia ja talvisin lumilautailee.

Mikael Rissanen

[email protected]
040 8446354
Lue lisää
Mikael on työskennellyt Vakuutusalalla ja erilaisissa myyntitehtävissä. Promiralla Mikael kehittää digitaalisia ratkaisuja asiakkaille, ja hän on erikoistunut videoiden tuomiin mahdollisuuksiin. Vapaa-ajalla Mikael harrastaa salibandya ja golfia.

Vesa Tikka

[email protected]
0400 125 555
Lue lisää
Vesalla on pitkä ja monipuolinen kokemus auto- ja konekaupan johtotehtävistä. Hän on kerryttänyt osaamistaan monen hienon yrityksen palveluksessa, mukaan mahtuu niin kansainvälisiä suuryrityksiä, osuustoimintaa kuin kotimaisia perheyrityksiä. Myynnin päivittäinen johtaminen, myynti- ja huoltoverkoston rakentaminen ja myyntiorganisaation kehittäminen on näytellyt vuosien saatossa keskeistä roolia, mutta tuttua on myös toimitusjohtajan roolissa strategian uudistaminen, mittavien saneerausten läpivienti ja kokonaan uuden liiketoiminnan käynnistäminen. Vesa viihtyy muutoksen keskellä ja on vienyt uransa aikana läpi monia haastavia muutosprojekteja. Henkilökohtaisissa ominaisuuksissa korostuvat tavoitehakuisuus, positiivisuus ja vahvat vuorovaikutustaidot. Vapaa-aikanaan Vesa rentoutuu monipuolisesti liikuntaa harrastaen ja luonnossa liikkuen.

Peter Åhman

[email protected]
0500 527001
Lue lisää
Peterillä on yli 30v etulinjan kokemus myyntiin panostavissa organisaatioissa vahvojen brändien parissa, useimmiten haastajan roolissa ja toimitusjohtajana. Vankka johtamiskokemus on karttunut niin kuluttaja- kuin yritysten välisestä liiketoiminnasta. Peterille on tuttua toimia yhtä lailla kansainvälisissä konserneissa kuin kotimaisissa perheyhtiöissä. Liiketoiminnan kehittäminen, erityisesti laadukkaan asiakaspalvelun ja tavoitteellisen myyntityön näkökulmasta ovat Peterin vahvinta osaamisaluetta. Kehityshankkeet, klinikat, valmennukset, rekrytointi ja tutkimukset kuuluvat Peterin palveluihin. Toimintaotteeltaan Peter on tuloshakuinen, positiivinen, konkreettinen ja täsmällinen. Työn ulkopuolinen kilpailuvietti talttuu nöyrällä asenteella niin squashin kuin padelin parissa.