Palvelut

Palvelutarjontamme

Koulutamme ja valmennamme yrityksen johtoa, esimiehiä ja henkilökuntaa sekä tarjoamme tehokkaita työkaluja ja työtapoja liiketoimintaan. Tunnistamme yrityksesi tarpeet ja luomme oivaltavat ratkaisut, joiden vaikuttavuuden myös mittaamme. Aikaansaamme sitoutuneita ja motivoituneita toimijoita.

Konsultointi, valmennukset ja tutkimukset

Tarjoamme työkalut omistajastrategian konsultoinnista aina yksittäisen työntekijän koulutukseen. Asiakaskohtaisesti räätälöitäviin palveluihimme kuuluvat mm. liikkeenjohdon konsultointi, valmennukset ja koulutukset, kehittämisklinikat, tutkimukset sekä rekrytointi.

Liiketoiminnan simulointi

Promira Business Tool on simulaatiopeli, jolla pääsette kokeilemaan yrityksen pyörittämistä todellisuutta vastaavassa ympäristössä, mutta turvallisesti pelialustalla. Nopeasti muuttuva moderni liiketoimintaympäristö vaatii koulutustyökaluja, jotka mallintavat sitä todenmukaisesti haasteineen ja mahdollisuuksineen.

CitNOW-videopalvelu

Promiran edustama CitNOW-järjestelmä on autohuollon ja -myynnin asiakaslähtöisyyttä huikeasti parantava videokuvausopalvelu. Se on otettu käyttöön tehokkaasti jo lukuisissa autohuolloissa, mutta se leviää myös muihin tarkoituksiin, kuten myyntityöhön.
CitNOW-videopalvelu

5,86

Valmennuksen palaute 5,86/6

Yli 150.000 räätälöityä asiakasvideota

Yli 100.000 mitattua asiakaskokemusta

Promira Group

Laaksolahdentie 41

02730 Espoo

Finland