Autoalan henkilöstö­vuokraus

Joustava apu korjaamon ja huollon henkilöstö­tarpeisiin

Promiran autoalan henkilöstövuokrauspalvelun kautta löydätte osaavat tekijät niin autokorjaamoihin, -huoltoihin kuin logistiikkayrityksiinkin joustavasti ja tyytyväisyystakuulla. Korjaamo- ja huoltotyöntekijöistä on usein huutava pula, varsinkin, jos tarvitaan osaavaa tekijää nopealla aikataululla ja lyhyeksi ajaksi. Palvelumme on luotu ratkaisemaan juuri tämä ongelma.

Palvelumme edut teille

 • Saatte tarpeisiinne sopivan ammattitaitoisen henkilöstön joustavasti ja nopeasti ilman pitkää sitoutumista ja palkkaamisen aiheuttamaa riskiä
 • Varmistatte toiminnan jatkuvuuden yllättävissäkin tilanteissa, kuten sairaustapauksissa ja työsuhteen päättymisissä.
 • Voitte tasata ruuhkahuippuja
 • Saatte tarvittaessa tekijän myös iltoihin ja viikonloppuihin
 • Säästytte mm.:
  • Hakuilmoituksen laatimiselta, hakijakyselyihin vastaamiselta, haastattelukierrokselta ja muilta rekrytoinnin aikaa vieviltä vaiheilta
  • Työajan seurannalta, palkkahallinnan ja loma-aikojen järjestelyiltä
  • Työnantajan vakuutuksista huolehtimiselta

Automekaanikot tarpeenne mukaan

Tarjoamme autoalan henkilöstövuokrauspalvelua avaimet käteen -periaatteella sekä tilapäisiin että pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Palvelun kautta voitte löytää osaavat automekaanikot niin henkilöautoille kuin raskaalle kalustollekin, korimekaanikot, raskaaseen kuljetuskalustoon tai autosähköön erikoistuneet tekijät jne. Toki muidenkin osaajien haku onnistuu, kysy meiltä lisää!

Voitte määrittää tarvitsemanne työvoiman osaamisvaatimukset, ja me etsimme teille sopivat ammattilaiset. Vaikka meillä Suomessa koulutetaan jatkuvasti alan osaajia, ei tarjonta riitä täyttämään kysyntää. Tästä syystä tekijämme tulevatkin Baltian alueelta ja puhuvat englantia.

Simulaatiopeli

Kun tilaat palvelun meiltä

Jokainen asiakkaamme saa yksilöllisen ratkaisun autoalan henkilöstövuokraustarpeisiinsa.

 • Prosessi käynnistyy, kun olette täyttäneet työntekijän kartoituslomakkeen. Autamme mielellämme täyttämisessä!
 • Asiantuntijamme käyvät läpi toiveenne ja ottavat yhteyttä potentiaalisiin työntekijöihin
 • Asiantuntijamme arvioivat tekijöiden osaamisen, tutkinnot ja motivaation sekä tarkistavat työtodistukset ja suositukset
 • Teille esitellään yksi tai useampi osaaja, joista voitte valita teille parhaiten sopivan
 • Tarpeestanne ja toiveistanne riippuen työntekijä voi aloittaa teillä 2–45 päivän sisällä

Laskutamme teiltä sovitun summan, joka sisältää palkan, vakuutukset, työterveyden ja asunnon. Vastuullenne jää vain työntekijän perehdyttäminen ja työvaatetus. Tyytyväisyystakuu antaa mahdollisuuden purkaa sopimus kahden viikon irtisanomisajalla, mikäli työntekijä ei vastaa sovittua.

Miksi juuri Promiran autoalan henkilöstö­vuokraus­palvelu?

Promira on luotettava ja kokenut autoalan tekijä, jolla on laaja yhteistyöverkosto. Yhteistyökumppaninamme toimii Visioprise Oy, joka puolestaan omaa laajat verkostot alan osaajien suuntaan Baltiassa. Välittämämme tekijät osaavat työnsä ja pidämme huolta tyytyväisyydestänne. Tutustu asiakastarinaan.

Onko teillä tarvetta avulle vaativammissa rekrytoinneissa tai esimerkiksi oman trainee-ryhmän käynnistämisessä? Silloin Promiran konsultointipalvelu on teille oikea ratkaisu!

Ota yhteyttä!

Jari Suhonen

Autoalan henkilöstövuokraus

Jari Suhonen

0400845929

Promira Group

Laaksolahdentie 41

02730 Espoo

Finland